Truita amb suc

Catalunyamagrada.cat
Truita amb suc
Truita amb suc | Cedida

 

L'oferta gastronòmica del Priorat és molt variada. L'aprofitament dels productes de la zona, i els plats de cullera, són una bona opció si es visita la zona. Proposem l'elaboració d'un plat típic de la zona, la truita amb suc.

 

INGREDIENTS (per a 4 persones):

 

4 ous de pagès

200 g de fesols del ganxet bullits

300 g d'espinacs tendres

2 cebes tendres

1 fulla de llorer

Brou de bullir els fesols

Romesco

Sal, pebre negre i oli d'oliva verge extra


ous
ous | cedida

 

ELABORACIÓ:

 

Sofregiu les cebes ben picades amb el llorer, l'oli i sal. Quan estigui ben rossa, afegiu els espinacs sense tija. Saltegeu.

Afegiu una mica de romesco i els fesols cuits, i rectifiqueu de sal i pebre.

Feu les truites batent els ous en un bol amb sal i pebre, i afegiu el sofregit ja fred.

Poseu la barreja en motlles de silicona i coeu al forn a 180° durant 15 minuts.

 

Per preparar la salsa:

 

Tritureu dues cullerades de fesols cuits.

Escalfeu el brou de bullir els fesols amb una cullerada de romesco i els fesols triturats. Deixeu coure un parell de minuts perquè espesseixi.

Poseu les truites a dins, i deixeu coure 20 minuts més amb la cassola tapada.

Serviu la truita en plats fondos amb salsa per sobre.




Comentaris

envia el comentari