Tomàquets farcits d'amanida russa

Catalunyamagrada.cat
Tomà quets farcits
Tomàquets farcits | Cedida

És temps de calor i de festes majors, i vénen de gust àpats frescos que ens donin energies i ens refresquin el paladar. Preparem avui uns tomàquets farcits d'amanida russa. Un plat molt senzill de preparar que us encantarà.

 

INGREDIENTS (per a 4 persones):

 

  • 4 tomàquets grans
  • 1 patata vermella
  • 1 manat de mongeta tendra
  • 1 pastanaga gran
  • 2 ous bullits
  • Maionesa
  • Un grapat d'olives
  • 1 llauna de tonyina
  • Espàrrecs o amanida per acompanyar

ELABORACIÓ:

 

  1. Prepareu l'ensaladilla russa coent la patata, pastanaga i mongetes tallades a trossos petits.
  2. La deixeu refredar i la barregeu amb la tonyina, l'ou dur tallat a trossos i una mica de maionesa.
  3. Buideu els tomàquets amb l'ajuda d'una cullera, i traieu el suc que quedi a dintre.
  4. Farciu els tomàquets amb l'ensaladilla.
  5. Podeu posar-hi olives picades per sobre.
  6. Serviu fred acompanyat dels espàrrecs, o amanida verda.



Comentaris

envia el comentari