Peus de porc amb romesco

Catalunyamagrada.cat
Peus de porc amb romesco
Peus de porc amb romesco | Cedida

 

La cuina de l'Alt Urgell és marcada per la seva naturalesa de valls muntanyenques, tradicionalment caracteritzada per l'autosubsistència de les economies locals. Per aquesta raó la cuina està composta per la cansalada, les verdures, els cereals i els fruits del bosc.

 

Una recepta típica de la zona són els peus de porc amb salsa romesco.

 

INGREDIENTS:

4 peus de porc

  

2 cebes grans

  

1 pastanaga

  

1 tronxo d'api

  

1 nap

  

1 fulla de llorer

  

farina

  

sal
i pebre negre en gra

  

Oli d'oliva

  

Salsa romesco


Peus de porc
Peus de porc | Cedida

 

PREPARACIÓ

 

  • Bulliu els peus partits per la meitat, o trossejats, en una olla amb la ceba, la pastanaga, l'api, el nap, el llorer, sal i grans de pebre.
  • Assequeu-los, enfarineu-los, i enrossiu-los en una paella amb una mica d'oli.
  • Poseu una mica de l'oli de fregir els peus en una cassola, i feu un sofregit amb una ceba tallada petita. Afegiu els peus.
  • Afegiu la salsa romesco i una mica de l'aigua de bullir els peus.
  • A punt per servir!



Comentaris

envia el comentari