Llenties estofades amb verdures

Catalunyamagrada.cat
Llenties amb verdures
Llenties amb verdures | Cedida

Amb l'arribada de les baixes temperatures ve de gust un bon plat de cullera. Són moltes les possibilitats que el fred ofereix a la cuina, a base de brous i llegums, estofats i plats al forn. Proposem unes llenties estofades amb verdures. Un plat fàcil de preparar, i ric en nutrients. Per llepar-se els dits!

  

  

  

  

INGREDIENTS:

  

  

  

  

pebrotpebrot

  

  

  

  

  

  

Les llenties són riques en proteines
Les llenties són riques en proteines | Cedida

 


PREPARACIÓ:

 

Posem les llenties, el llorer, el pebre vermell dolç i una mica de sal en una olla amb l'aigua, i ho deixem coure uns 45 minuts a foc mitjà.

En una paella amb una mica d'oli d'oliva posem els alls i la ceba tallats a trossets petits. Un cop estigui daurat, ho triturem amb un raig d'aigua i ho afegim a l'olla amb les llenties.

Tallem a trossets els pebrots i la pastanaga, i ho coem amb un raig d'oli a la paella fins que estigui al punt.

Quan les llenties estiguin tendres, afegim les verdures i ho remenem bé.

A punt per menjar!




Comentaris

envia el comentari