Esqueixada de bacallà

Catalunyamagrada.cat
Esqueixada de bacallà
Esqueixada de bacallà | Cedida

 

Ara que arriben les Festes Majors, i que la calor ja es fa sentir amb força, vénen de gust plats frescos i ràpids de fer per agafar forces i seguir gaudint dels dies de festa.

  

  

Proposem una esqueixada de bacallà, boníssima!

  

  

INGREDIENTS:

  

  

250 grams de bacallà dessalat

  

1 ceba tendra mitjana

  

¼ pebrot vermell i verd

  

1 tomàquet d'amanir

  

Olives negres

  

Pebre negre

  

Oli d'oliva verge extra


PREPARACIÓ:

Assecar bé el bacallà sobre paper absorbent.

Escaldeu el tomàquet, peleu-lo i talleu-lo a daus petits.

Picar la ceba tendra

tallar els pebrots a daus petits.

Posar-ho tot en un bol, afegir les olives negres, i barrejar bé.

Esqueixar el bacallà i afegir-lo.

Amanir amb pebre acabat de moldre i oli abundant.

Servir fred.




Comentaris

envia el comentari