Cim i tomba

Un plat típic de la cuina de la Costa Brava
Cim i tomba
Cim i tomba | Cedida

La cuina de la Costa Brava està marcada per la presència de productes del mar. Avui preparem un plat típic d'aquesta zona que farà les delícies dels convidats a taula. Un plat de peix amb allioli i patates que és originari de Tossa de Mar.

 

INGREDIENTS:

 

  • 800 grams de rap, o algun peix carnós
  • 8 gambes
  • 1 kg de patates
  • 200 g de pèsols
  • 4 cullerades d'allioli
  • Sal i pebre

ELABORACIÓ:

 

Palar i tallar les patates a rodanxes gruixudes.

En una olla, bullir les patates amb aigua i sal fins que estiguin gairebé cuites.


Afegim a la mateixa olla els pèsols, el peix i les gambes pelades.

Quan estigui cuit, afegim l'allioli i ho barregem amb moviments verticals per impregnar tot el guisat.A punt per servir!




Comentaris

envia el comentari