Torna la Festa Major a Sant Boi de Llobregat

Festa Major Sant Boi de Llobregat | Ajuntament Sant Boi de Llobregat

 

El tret de sortida de la Festa Major de Sant Boi de Llobregat ja és aquí. Del 18 al 21 de maig els carrers d'aquesta localitat s'ompliran d'activitats, concerts, correfocs, gegants i balls festius.

Destaca la participació del cantant Macaco i la cantaora de flamenc, Argentina, nominada als Grammy Llatins del 2013 i 2015 que oferiran dos espectacles que seran la pedra angular d'aquestes festes populars. També podreu gaudir de la música de les bandes santboianes, i les mítiques espanyoles com La Orquestra Mondragón o Siniestro Total.


Col·laborant en aquestes festes, també hi haurà la banda Ben Endins que faran un tribut a Sopa de Cabra; dels The Flaming Shakers que homenatjaran The Beatles i els Vamp 's Soul & The SoulPumpettes que delectaran el públic amb música soul i blues.

Dirigint l'atenció a una altra disciplina artística, trobem la "Cooperació Arts de carrer - Sant Boi es mou SBEM" que ompliran els carrers d'espectacles de dança durant dos dies. Per a aquells més audiovisuals, podran gaudir de l'estrena del documental #SomlaFestaMajor, realitzat per la santboiana Laura de la Vall, que s'emetrà avui als Cinemes Can Castellet.

Pels més petits, podran veure la Trobada de Gegants i Castellera, que comptarà amb una infinitat de gegants i capgrossos i de dos dies de Fira del Joc i Aventura, situada al parc de la Muntanyeta, amb activitats d'animació i tallers.
Comentaris

envia el comentari