Festa de l'Aiguardent de Prat de Compte

Catalunyamagrada.cat
Festa de l'Aiguardent
Festa de l'Aiguardent | Cedida

 

Els dies 14 i 15 d'octubre, Prat de Compte celebra la Festa de l'Aiguardent. Un cap de setmana en el qual tot el poble obre les portes per acollir els alambins i les diferents mostres d'entitats, cellers i cooperatives de la Terra Alta. Els pratdecomtins conviden als visitants a entrar a les seves cases que fan la funció d'originals estands firals.

 

Un producte, l'aiguardent, que s'ha de prendre sempre amb moderació i acompanyat per un dolç típic de les Terres de l'Ebre, com les coquetes d'aiguardent, els rodots i les casquetes, tot i que una presa de xocolata o un bon tall de coc ràpid són molt bones opcions. També per aquest motiu podreu degustar les "borraines" que fan les dones de l'Associació de Dones.

 

En el punt d'informació de la Festa podreu comprar el gotet per fer les degustacions. Amb el gotet us lliuraran una butlleta per participar en sorteigs i un plànol indicatiu per fer la visita a totes les cases obertes al públic.


Cartell de la festa
Cartell de la festa | Cedida

 

A més, durant la festa trobareu una mostra de productes típics de les Terres de l'Ebre, venda de pastes típiques fetes al forn de llenya, artesania, música, cultura, tradició i moltes coses més. La festa estarà amenitzada pel grup de Grallers de Montblanc, i podreu gaudir de diferents exposicions, així com un concurs de pintura ràpida, i diferents tallers.

 

Consulteu totes les activitats.
Comentaris

envia el comentari