Bagà acull el seu primer festival de màgia organitzat pel mag Pau Segalés

L'espectacle "El temps de la màgia” obrirà el festival, que comptarà amb tallers i espectacles al carrer. El prestigiós duo argentí Brando i Silvana serà l'encarregat de tancar els actes amb "Circus"
EL PONT MÀGIC | BAGÀ

 

Els dies 19 i 20 de maig tindrà lloc a Bagà, la 1a edició del Festival de Màgia, "El Pont Màgic", organitzat pel mag Pau Segalés amb el suport de l'Ajuntament de Bagà, Bagà Cultura, Grup de Teatre La Faia, Música baganesa i amb el patrocini de Acertec i la Cafeteria Restaurant la Flor de Lis.

 

El divendres 19 de maig al Teatre Casal de la Vila, concretament a les 20h, donarà lloc l'espectacle interdisciplinari, "El temps de la màgia", dinamitzat per Pau Segalés i promogut des de l'Ajuntament de Bagà a través del grup Música baganesa i el Grup de Teatre La Faia.


El dissabte 20 de maig, hi haurà uns tallers al CEIP Galceran de Pinós i a la tarda, a partir de les 17h es podran veure tres espectacles. Començarà Eduard Juanola, continuarà Fèlix Brunet i acabarà amb Pau Segalés.

 

El festival culminarà el Teatre Casal de la Vila amb "Circus", del duo argentí multiguardonat a nivell mundial, Brando i Silvana.

 

* Pau Segalés ha organitzat ja dos festivals més a Mollet del Vallès: el Festival Artístic Internacional L'Arlequí (festival de teatre de carrer), i el Festival Hors Lits Mollet (festival de teatre en espais privats), que veurà la quarta edició a principis d'abril.
Comentaris

envia el comentari