"M'agrada tant quan m'alimentes...": Sípia amb patates

A casa tenim molta sort. Ens agrada menjar i tastar de tot. Un dels plats preferits dels meus fills és la sípia amb patates...
Sípia amb patates | cocinarconrobot.com

 

 

A casa tenim molta sort. Ens agrada menjar i tastar de tot. Els meus fills ja de ben petits quan anàvem a un restaurant i els hi donaven el menú infantil posaven cara estranya. Volien llegir la carta i gaudien triant plats diferents.

 

 

Hi va haver una època que, quan tenien 8 i 10 anys, se'ns va acudir anar provant diferents tipus de restaurants de tant en tant: un tailandès, un xinès, un japonès, italià, grec, etc. Una experiència molt enriquidora i divertida que va obrir tot un món per als més petits de casa. Us encoratjo a provar-ho amb els vostres fills.

 

 

Un dels plats que més els hi agrada és la sípia amb patates

 

  

 

 


Ingredients per a 4 persones:

  • 4 Sípies tallades a quadres
  • 2 grans d’all
  • 3 cebes
  • 6 patates
  • Vi negre
  • Sal i aigua

 

 

Preparació:

 

1. En una cassola de ferro, poseu una mica d’oli i els alls aixafats.

 

2. A continuació, afegiu la sípia i remeneu una estoneta. Aboqueu la ceba tallada a llunes i remeneu.

 

3. Ens pocs minuts ja podeu tirar les patates a trossos, trencant-les. Remenar, salar, baixar el foc i tapar deu minuts.

 

4. A continuació, afegiu mig got de vi negre i mig d’aigua. Remenar, tapar i deixar a foc lent 20 minuts.

 

 

La Laia sempre em diu “M’agrada quan m’alimentes” i el Pol em demana que li deixi les receptes d’herència. Una joia de fills.




Comentaris

envia el comentari