La Índia: el viatge somiat

L'Olga Arias, de Taller de Viatges, ens explica la seva experiència a un país llunyà i desconegut com la Índia.

Durant la nostra vida penso que tots hem somiat en fer un viatge, a vegades impossible i d'altres no.

  

 

 

 

Fa uns anys jo vaig fer realitat el meu somni... Després d'haver vist infinitat de pel·lícules, llegir algun llibre i veure al meu avi com dibuixava en aquarel·la el Taj Majal. Tenia moltes ganes de conèixer un país que de petita em semblava impossible i llunyà... La Índia!

 

Aquarel·la del Taj Mahal | Olga Arias

 

Imaginava en conèixer la seva gent, els majestuosos temples, els colors dels seus paisatges, les seves vestimentes i el seu menjar especiat i picant.

 


Una Setmana Santa del 2011, al Taller de Viatges, vàrem fer un petit i ben avingut grupet per conèixer aquesta destinació. Estava convençuda que el país m'agradaria, però el que no em podia imaginar era que el viatge sortiria tan rodó.

 


El guia que ens va acompanyar durant tota l'estada ens va permetre conèixer llocs completament amagats i fins i tot compartir amb la seva família vivències típiques del seu país i la seva cultura.

 

Els colors i vestits a l'Índia són excepcionals | O. Arias

 


Allunyant-nos dels convencionals hotels, ens vàrem allotjar en antics palaus de Marajas on vam poder gaudir de la cuina típica hindú i esvair-nos així de les masses turístiques que tan poc m'agraden.

 


El fet de ser un grup petit amb un guia per a nosaltres sols va fer que poguéssim viure un viatge calmat i ben distret, sense presses ni matinades innecessàries.
 

 

Des d'aquella experiència procuro somiar i organitzar cada viatge perquè permeti, als nostres clients viatgers, gaudir de la mateixa manera que jo ho vaig fer.


Olga Arias, agent de viatges de Taller de Viatges | Cedida

 Comentaris

envia el comentari