Gran notícia pels viatgers bellaterrencs!

Barcelona tindrà unes destinacions a bon preu i directes des de Barcelona-El Prat

 

 

 

En el món del turisme, tothom recorda quan el govern d'Aznar va treure el hub aeri de Barcelona-El Prat per portar-lo cap a Madrid-Barajas.

 

 

Un hub aeri o centre de connexions és un aeroport el qual una aerolínia utilitza com a punt de partida per operar els seus vols intercontinentals. 

 

  

 

 

 


Això va comportar que, pels vols intercontinentals, els viatgers catalans havien de passar per Madrid, o bé alguna capital europea com París, Londres, Roma o Amsterdam.

 

 

Si més no, la força econòmica de la capital catalana ha fet que de mica en mica algunes companyies aèries estrangeres obrin vols directes des de Barcelona amb èxit.

 

 

La setmana passada, Taller de Viatges va rebre la notícia que el grup IAG, amb les companyies aèries British, Iberia i Vueling, obririen ràpid i corrents, per aquest estiu, unes destinacions a bon preu i directes des de Barcelona-El Prat.

 

 

El canvi d’estratègia es degut a una important quota de mercat per part de companyies con Norwegian que ja havien vist el potencial català i estan traient els seus rèdits. 

 

 

Aquesta nova situació és avantatjosa pel viatger català que pot volar a bon preu amb un bitllet aeri comprat per Internet i amb uns serveis de terra professionals (trasllats, hotels, lloguers i guies) que només una agència de viatges pot oferir.

 

 

L'agència de viatges de Bellaterra, Taller de Viatges, ho celebra i convida a tots els seus clients a gaudir d'unes pròximes connexions directes amb les millors destinacions. 
Comentaris

envia el comentari