Es presenta "Sakura", el llibre de la bellaterrenca Maria Camps

Els participants durant l'acte | Cedida

 

 

 

La Sala Sagarra de l'Ateneu Barcelonès va acollir el passat dijous 13 la presentació de Sakura, un recull de poemes de la bellaterrenca Maria Camps Vidal.

  

 

L'emotiu acte també va servir per recordar a l'autora, que va morir el 2013 als 45 anys d'edat a causa d'un càncer.

 

 

A la presentació va estar present Francesc Camps, germà de l'autora, editor del llibre i antic cap del Grup Escolta de Bellaterra; Francesc Parcerisas, poeta, traductor i professor de l'Escola d'Escriptura i Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura. Durant l'esdeveniment es va fer lectura d'una selecció de poemes del llibre a càrrec de Carme Faja.

 

 

 


 

 

Maria Camps Vidal sempre va presentar una gran sensibilitat cap a la literatura i la llengua, era llicenciada en filologia anglesa i germanística per la UAB. Entre els anys 2011 i 2013 va assistir als cursos de poesia de l'Ateneu Barcelonès, arran d'això va néixer la seva participació en l'obra col·lectiva Nusos, nus (Edicions futures, 2013).

 

 

En el seu recull poètic Sakura, tal com al mateix llibre diu, l'autora "reflecteix l'anhel de trobar la bellesa en les petites coses i la força vital de la poetessa que es rebel·la davant l'adversitat".

 


L'acte es va concebre com a un espai de reflexió poètica, lectura, debat, i homenatge a l'autora.

 

 

 
Comentaris

envia el comentari