Les entitats continuen treballant coordinades a la Taula Cívica de Bellaterra

Els temes més tractats van ser els robatoris, el centre mèdic, les càmeres i qüestions de mobilitat i urbanisme
Diferents representants d'entitats es reuneixen a la TCB | J. Tardós

 

 

Les entitats de Bellaterra es van reunir el passat 16 de març per comentar els avenços en els diferents grups de treball de la Taula Cívica de Bellaterra (TCB).

 

 

Enric Pallàs, coordinador de la TCB, va exposar els temes tractats en una passada reunió amb la regidora de Seguretat, Contxi Haro, el responsable de protecció civil, Santiago Morera, i el cap de la policia, Xavier Flores.

 

 

Aquests van ser els desfribil·ladors – ja instal·lats al barri -, els cursos de primers auxilis per a particulars, el registre de la TCB com a taula d'entitats, la seguretat, les càmeres, la mobilitat i l'assistència sanitària.


Una de les qüestions més discutides va ser la sensació d'inseguretat. En aquesta línia, Haro va afirmar que creia que la situació de delinqüència a Bellaterra havia millorat amb una major presència policial i una reducció en el número d'incidències. El passat 6 de març es va celebrar una reunió de seguretat, convocada per l'ajuntament de Cerdanyola. Finalment, la regidora va deixar la porta oberta a organitzar una assemblea pels veïns amb responsables de la policia i de l'EMD, amb l'objectiu d'exposar l'estat de la qüestió al barri i resoldre possibles dubtes.
Comentaris

envia el comentari