El Partit Demòcrata (PDeCAT) inaugura local a Cerdanyola

El primer de la comarca que llueix la imatge corporativa del Partit Demòcrata
(d'esquerra a dreta) Marc Costa, Encarna Linares, Josep Grau i Xavier Badia | PDeCAT Cerdanyola

 

 

El Partit Demòcrata ha inaugurat el seu local a Cerdanyola aquest 16 de juny i ho ha fet amb la presència dels responsables territorials del partit: David Bonvehí (Coordinador Organitzatiu), Xavier Badia (President de la Vegueria de les comarques de Barcelona) i Núria Colomé (Presidenta comarcal del Vallès Occidental-Sabadell). Tots ells han destacat que el nou local ha estat una realitat gràcies a la feina i l’esforç dels associats de Cerdanyola.

 

El President local del PDeCAT, Josep Mº Gispert, ha agraït la presència de tots els assistents, ha explicat que aquest local vol obrir-se a la ciutat i que el partit el posa a disposició per si alguna entitat o comunitat de veïns necessita un lloc on poder realitzar alguna reunió. I l’ha donat per inaugurat.

 

Tot seguit, la presidenta comarcal, Núria Colomé, ha volgut remarcar que es tracta del primer local de la comarca que ja llueix la imatge corporativa del Partit Demòcrata. Per la seva banda, el màxim responsable de la Vegueria, Xavier Badia, ha recordat que, en lloc dels mals presagis d’alguns que deien que el PDeCAT perdria suports, el cert és que la marca cada vegada està guanyant més; i ha transmès la seva alegria en veure la bona resposta que aquest acte d’inauguració ha tingut entre associats i simpatitzants.

 

El diputat al Parlament i número 2 del Partit Demòcrata, David Bonvehí, ha volgut destacar la satisfacció pel fet que l’executiva local del PDeCAT hagi apostat per obrir aquest local i ho hagi fet costejant-ne les despeses d’acondicionament i de manteniment del mateix. Agraeix els esforços dels associats i els demana implicació per poder arribar a la data de l’1 d’octubre amb els deures d’explicar als ciutadans de Cerdanyola la importància d’exercir la Democràcia aquell dia. En aquest sentit, el Partit Demòcrata comença els actes de campanya pel “SÍ” aquest dissabte  17 de juny a la tarda amb una carpa informativa a la Plaça Abat Oliba.

 

L’acte ha comptat amb l’acompanyament d’alguns representants d’altres formacions polítiques de la ciutat, com ara la regidora Elvi Vila (CxC), el president local d’Esquerra, Albert Turon, i el president local i el regidor de MES, Jordi Mena i Jordi Miró. També hi han assistit representants d’algunes entitats com Òmnium, l’ANC, l’Associació de Veïns Sant Ramon, l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, el Menjador Solidari Josep Rosell, Càrites, la Creu Roja, la Comissió de Festes Sant Martí, la Colla gegantera de Cerdanyola, el Club d’Escacs de Cerdanyola i la Federació Catalana de Tennis taula.

 

  

 

 


 

 

El Partit Demòcrata, amb vocació de donar suport i no judicialitzar

 

Després dels parlaments –i mentre els convidats conversaven al voltant d’un piscolabis- la premsa ha pogut preguntar. En aquest sentit, tant el president local, Josep Mª Gispert, com el portaveu del Grup Municipal, Josep Grau, s’han referit a la situació d’ingovernabilitat existent a l’Ajuntament de Cerdanyola, amb dos governs: l’oficial, que no té el suport suficient per tirar endavant la ciutat; i el govern a l’ombra (ERC+PSC+C’s+PP), que ja han deixat clar que volen marcar l’agenda dels Plens obstaculitzant qualsevol proposta que faci el govern d'Escolà.

 

Davant d’aquesta situació de bloqueig, el Partit Demòcrata es presenta com a formació responsable que busca el millor per Cerdanyola i, que, per sobre de les pròpies sigles de partit, donarà suport a aquelles propostes (vinguin d’on vinguin) que vagin en el sentit d’avançar en la solució dels problemes importants que té plantejats Cerdanyola: Guiera, Aparca, Tanatori, …, aplicant seny en cada una de les solucions i, evitant en tot allò possible la incertesa que suposa haver de dirimir tots els temes finalment als tribunals, com proposen algunes altres formacions amb representació al consistori. Gispert ha recordat que el Partit Demòcrata té vocació de govern. I per això, quan està a l’oposició no sap fer una oposició destructiva, sinó sempre pensant en allò que considera que és millor per Cerdanyola.

 

 

 
Comentaris

envia el comentari