Bellaterra celebra una Festa Major de 'varietés'

Durant tres dies s'han programat múltiples activitats per totes les edats
Els infants durant l'espectacle de la "Nit de Color Vermell" | Lali Álvarez

 

Mira totes les fotografies de la festa.

 

Un any més la Festa Major de Bellaterra s'ha celebrat amb força i carregada d'activitats. Tal com va dir en el discurs institucional Ramon Andreu, president de Bellaterra, "totes les entitats de Bellaterra han treballat de forma intensa per poder organitzar les activitats d'aquests dies".

 

 

Durant tot divendres la plaça del Pi va acollir pràcticament tots els actes de festa major. El primer va ser a les cinc de la tarda i va consistir en un mercat infantil d'intercanvi d'objectes i en uns inflables per la mainada. Una hora més tard, va començar la representació titellaire 'Una de drac i de princeses' amb Can Ninot.

 

Els nens van seguir atents la representació 'Una de drac i de princeses' | Lali Álvarez

 


Al vespre les activitats es van reprendre amb la representació teatral 'Endevina qui?' que la companyia La Inestable de Bellaterra va fer al Centre Cívic. A les 22:15 va començar el sopar popular organitzat per la penya blaugrana, on van acudir autoritats i personalitats de Bellaterra i Cerdanyola.

 

 

Una mica més tard de les 23h l'expert en relacions públiques i veí de Bellaterra Agustí de Uribe-Salazar va fer el pregó de festa major. Uribe-Salazar va fer un repàs de la història bellaterrenca i va lloar-ne els veïns. Abans, l'alcalde de Cerdanyola Carles Escolà i el president de l'EMD Ramon Andreu van fer uns discursos institucionals.

 

El president de l'EMD Ramon Andreu va parlar abans del pregó d'Agustí de Uribe-Salazar | Lali Álvarez

 

Escolà va destacar el fet de ser a un mes del referèndum sobre la independència de Catalunya i va afirmar que en aquest sentit els dirigents de l'Ajuntament i de l'EMD tenien ple consens. Aquest acord el va enllaçar amb l'anunci d'un principi d'acord sobre un nou conveni per a Bellaterra que donarà l'administració moltes més competències i finançament. Ramon Andreu, per la seva banda, va felicitar les entitats per la seva feina en l'organització d'activitats de festa major. Posteriorment es va donar lloc a la música, que va córrer de part de l'Orquestra Montecarlo.

 


La Unió Ciclista Sant Cugat ha organitzat una bicicletada familiar | Lali Álvarez

 

Dissabte al matí, les activitats es van desplaçar a la Font de la Bonaigua. A les deu va començar, d'una banda, la bicicletada familiar pel Camí Verd organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, i d'altra banda l'esmorzar popular de la Unió de Veïns. A partir de les 11:30 el Grup Escolta Bellaterra va entretenir els infants amb un concurs de dibuix i una gimcana amb aigua.

 

A la tarda, la baixada de carros i les activitats esportives van sigut les reines. La tradicional baixada pel carrer San Pancraç que organitza el Club Bellaterra no va decebre i es van repetir els moments divertits de cada any.  A partir de les sis, van començar activitats esportives infantils, un torneig de futbol 3x3, una cursa de patinets, una màster class d’spining i una activitat d’hípica. A les vuit del vespre es va tornar a representar l’obra ‘Endevina qui?’ al Centre Cívic.

 

Representació del show 'Molin Rouge a Bellaterra' organitzat per la Unió de Veïns. | Lali Álvarez

 

A la nit, la Unió de Veïns va organitzar "La Nit de Color Vermell" amb ballarines de hip-hop bellaterrenques i l'espectaclet ‘Moulin Rouge”. Un show amb ballarins de burlesc, foc i acrobàcies aèries en teles.

 

Diumenge va arrencar amb un mercat d'artesania a la plaça del Pi, una jornada de donació de sang organitzada per Bellaterra per la Independència i la competició infantil de BTT - Memorial Pilar Casas. A les 12:30 es va fer la misa de festa major a la parròquia de la Santa Creu i pels volts de les 13:15 va començar una cercavila popular.

 

El punt i final el va posar el tradicional concurs de paelles i fideuàs de la Unió de Veïns i un inflable amb aigua ben refrescant.Comentaris

envia el comentari